Offerte aanvragen

Beheer je website met het WordPress CMS

Een Content Management Systeem (CMS) maakt het mogelijk om de inhoud van een website zonder veel technische kennis aan te passen. Op deze manier kun je zonder daarvoor steeds iemand in te moeten huren zelf nieuwe teksten, afbeeldingen en video’s op de website plaatsen. Molex Studio’s gebruikt het populaire WordPress CMS.

WordPress is in het begin ontwikkeld om een weblog mee te maken. Door de sterk toegenomen behoefte van ondernemers om hun eigen professionele website bij te kunnen houden, is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS ter wereld. WordPress is enorm populair, mede doordat het continu wordt verbeterd en uitgebreid door ontwikkelaars over de hele wereld.

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

WordPress is mede zo populair geworden, omdat het zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk is om mee te werken. Via een eenvoudige tekstverwerker heb je in een mum van tijd content toegevoegd of gewijzigd. Of je dit nu doet vanuit huis of een vakantiebestemming maakt niet uit; WordPress draait namelijk in de cloud. Zolang je een internetverbinding hebt kun je er dus mee aan de slag.

WordPress cms

Beheer jouw website met een smartphone

Net zoals jouw website, is ook het WordPress CMS responsive. Hierdoor kun je ook vanaf een smartphone of tablet nieuwe berichten, foto’s en reacties plaatsen en deze beheren. Voor iOS en Android is er ook een speciale WordPress-app waarmee je jouw website(s) gemakkelijk kunt beheren.

Responsive

WordPress cms

App

WordPress cms

Ga naar boven