Offerte aanvragen

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden

Website Van Aalst Management

Van Aalst Management

Financiële dienstverlening

Website Tempting Flavours

Tempting Flavours

Culinair

Website Carla Wijdemans

Carla Wijdemans – Donselaar

Kunst

Website Laurentius Kookgilde

Sint Laurentius Kookgilde

Vereniging

Website Molenwijk Tandprothetiek

Molenwijk Tandprothetiek

Verzorging

Website Lara Borm

Lara Borm

Presentatie

Aanbevelingen

Angela | Van Aalst Management

“Molex Studio’s heeft de totale revisie van mijn website op een professionele manier tot stand gebracht. Thijs is een jonge en gemotiveerde ondernemer die de technische kneepjes van het vak uitstekend verstaat. Hij is in staat om zich in te leven in de wereld van de klant en hij bezit de gave om met de klant mee te denken en om het design met deskundige en creatieve ideeen tot een succes te maken. Hij is betrouwbaar, nauwgezet en geduldig: een professional bij wie de klant nog koning is.”

Stass | Tempting Flavours

“Molex Studio’s richt zich op kleinere en startende ondernemers en dit zie je terug in de samenwerking en daarmee in het eindproduct. Molex Studio’s heeft de kracht om de essentie van het bedrijf of in mijn geval de blog te filteren uit een onsamenhangend verhaal en dit op een mooie visuele manier weer te geven die super goed past bij mij. Door de nauwe samenwerking heerst er een informele sfeer waarin goed gebrainstormd kan worden over het uiteindelijke resultaat. Molex Studio’s is snel en altijd beschikbaar voor een korte aanpassing of verbetering van de website. Ik ben super blij met het resultaat en de fijne samenwerking!”

Carla | Carla Wijdemans – Donselaar

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe website. Het gebruik is erg goed en toegankelijk. Ik was vooral verrast door het strakke en heldere ontwerp. Ook is de aanpak van Molex Studio’s mij heel goed bevallen. Er werd de tijd genomen om met name de achtergrond en de bedoeling van mijn website te bespreken. Er is goed gekeken naar wat ik met de website wilde bereiken. Voor mij de juiste aanpak, en zeer aan te bevelen.”

Jan | Sint Laurentius Kookgilde

“Om ons Kookgilde meer bekendheid te geven wilden wij een website. Wij vonden een jonge startende ondernemer en die maakte in doelmatige samenspraak met ons een site waar we erg gelukkig mee zijn. Creatief vakmanschap en serieuze professionaliteit waren de belangrijkste steekwoorden die tot het eindresultaat leidden. Hulde voor Molex Studio’s. Van harte aanbevolen.”

Sandra | Molenwijk Tandprothetiek

“Molex Studio’s heeft begin 2015 voor Molenwijk Tandprothetiek een website vervaardigd. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en feedback heeft als resultaat een prachtige site opgeleverd waar wij trots op zijn! Molex Studio’s bedankt!”

Lara | Lara Borm

“Wat ik erg prettig vond aan de samenwerking met Molex Studio’s was de snelheid van het opleveren en het feit dat Thijs van een vrij korte beschrijving (die nu ook niets meer weg heeft van het eindproduct) een ontzettend aantrekkelijke website heeft kunnen maken. Daarnaast was het heel fijn dat ook de aanpassingen bijna meteen werden doorgevoerd!”

Ga naar boven