Offerte aanvragen

Hosting en Service: zorgeloos online

Om een website online te laten draaien heb je minimaal 2 dingen nodig: een domeinnaam en hosting. Molex Studio’s verzorgt dit beide voor je. De hosting van jouw website wordt ondergebracht bij één van de grotere webhosting providers van Nederland. Hierdoor draait je website op een eersteklas infrastructuur waarbij netwerk en server onder 24/7 monitoring staan.

E-mail in de cloud

In deze tijd wil je natuurlijk altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. Het is daarom handig om een e-mailaccount op meerdere plekken te installeren dan alleen op een (werk)computer. Het is dan ook mogelijk om e-mail in de cloud op te slaan, waardoor je deze vanaf verschillende apparaten kunt bekijken. Erg handig als je onderweg nog even jouw e-mail wilt checken via mobiel of tablet.

Bekijk hier de tarieven van de verschillende pakketten

Altijd een back-up achter de hand

Het is niet de vraag óf je een back-up van jouw website nodig hebt, maar wannéér je deze nodig hebt. Stel dat er iets goed mis gaat met de website, dan moet je kunnen terugvallen op de laatste back-up die van jouw website is gemaakt. Als je de hosting van jouw website bij Molex Studio’s onderbrengt, dan heb je altijd een recente back-up van jouw website achter de hand.

Wij verzorgen de technische updates voor je

Als je een CMS gekoppeld hebt aan jouw website, dan is het belangrijk dat deze up-to-date blijft. Het CMS zelf en de plugins die hierbij worden gebruikt hebben namelijk regelmatig updates nodig om een goede werking en veiligheid van de website te waarborgen. Als je de hosting van jouw website onderbrengt bij Molex Studio’s, dan verzorgen wij deze updates voor je.

Ga naar boven